Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Szállítási információk

Nem kell felesleges utakat megtennie, mert amennyiben igényli mi házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt csomagját!

Kikkel dolgozunk?

A házhoz szállítást általában külső fuvarozó illetve csomagszállító cégekkel végezzük. Előfordul azonban néha, hogy a Warnex Zrt. kollégái is kiviszik a megrendelt termékeket.

Mikor szállítjuk ki a termékeket?

Amennyiben a termék "raktáron" státuszban van úgy általában 2-3 munkanapon belül feldolgozzuk, majd átadjuk a külsős fuvarozó cégnek vagy futárszolgálatnak. A futárszolgálatok és külsős cégek legtöbbször 2-3 munkanapon belül eljuttatják a vásárlóhoz a megrendelt termékeket, azonban előfordulhat, hogy a futárcég nem tudja tartani a 2-3 munkanapot. Ezekben az esetekben sajnos nincsen ráhatásunk a külsős futárcégekre és az ő munkafolyamataikra ezért cégünket semmilyen kötelezettség nem terhelheti a vásárló részéről.

Amennyiben a termék "külső raktáron partnerünknél" státuszú akkor a szállítási időhöz hozzá kell adnunk azoknak a napoknak a számát amennyi idő alatt beszerezzük a kívánt terméket. Ez általában 3-5 munkanap attól függően, hogy honnan érkezik a termék. Ezt követően átadjuk a külsős fuvarozó cégnek vagy futárszolgálatnak. A futárszolgálatok és külsős cégek legtöbbször 2-3 munkanapon belül eljuttatják a vásárlóhoz a megrendelt termékeket.

A termékek kiszállítása mindig hétköznapokon történik. 

Meddig visszük el a termékeket?

Mivel általában nehéz termékeket árulunk (Pl: Kandalló, kazán, radiátor), melyeknek súlya olykor 150-200kg is lehet, ezért minden termékünket csak a kapuig tudjuk biztonságosan kiszállítani. Kérjük ennek tudomásul vételét. A lakásba, házba történő beszállításról minden esetben a vásárlónak kell gondoskodni. A kiszállítás további feltétele, hogy a megadott címig aszfalt út vezessen. A föld úton nem vállalják a fuvarozó cégek a kiszállítást, ezért ezekre a címekre sajnos nem tudjuk kiszállítani megrendeléseiket. Amennyiben tudja, hogy a megadott címig föld út vagy egyéb ingoványos út vezet, kérjük előre jelezze.

Amennyiben további információra van szüksége rendelésével és annak kiszállításával kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.