Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Nem kell felesleges utakat megtennie, mert amennyiben igényli mi házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt csomagját!

Kikkel dolgozunk?

A házhoz szállítást általában külső fuvarozó illetve csomagszállító cégekkel végezzük. Előfordul azonban néha, hogy a Warnex Zrt. kollégái is kiviszik a megrendelt termékeket.

Mikor szállítjuk ki a termékeket?

Minden esetben a vevővel előre egyeztetett napon történik a termékek kiszállítása, általában hétköznapokon. Amennyiben házhoz szállítást kért megrendelésekor, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot írásban (email) vagy telefonon a kiszállítás várható időpontját illetően.

Meddig visszük el a termékeket?

Mivel általában nehéz termékeket árulunk (Pl: Kandalló, kazán, radiátor), melyeknek súlya olykor 150-200kg is lehet, ezért minden termékünket csak a kapuig tudjuk biztonságosan kiszállítani. Kérjük ennek tudomásul vételét. A lakásba, házba történő beszállításról minden esetben a vásárlónak kell gondoskodni. A kiszállítás további feltétele, hogy a megadott címig aszfalt út vezessen. A föld úton nem vállalják a fuvarozó cégek a kiszállítást, ezért ezekre a címekre sajnos nem tudjuk kiszállítani megrendeléseiket. Amennyiben tudja, hogy a megadott címig föld út vagy egyéb ingoványos út vezet, kérjük előre jelezze.

Amennyiben további információra van szüksége rendelésével és annak kiszállításával kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.