Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Magasnyomású mosó

Benzinmotoros
Elektromos
Rendezés:

A magasnyomású mosó a makacs szennyeződésekkel is elbír

A kerti tevékenység, autómosás, a térkő tisztítása során egyaránt nagy segítség a magasnyomású mosó. A kerti szerszámgépek között gyakran esik rá a választás, hiszen hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban áll rendelkezésre. Szinte minden szezonban megtalálhatjuk azokat a felületeket, amelyek tisztításra szorulnak. A kültéri területek folyamatos odafigyelést igényelnek, ez ugyanis az igényes környezet alapfeltétele.

Tavasztól késő őszig jó szolgálatot tesz a magasnyomású mosó

A magasnyomású mosó, amint a nevéből is ered, a magas nyomással érkező vizet használja fel a tisztítás érdekében. Nem ritka, hogy tavasszal azzal szembesülünk, moha borítja a térkövet, esetleg a mosható építmények igénylik a fokozott takarítást. Az állítható szórófej lehetővé teszi, hogy a szennyeződés mértékének és a tisztítani kívánt felületnek megfelelően érkezzen a víz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a korszerű készülék még a makacs szennyeződésekkel is elbír, így akár a profi szakember kihívását is megspórolhatod. A különféle tartozékok lehetővé teszik, hogy mindig a feladathoz igazítsd a készülék paramétereit.

Az elektromos árammal történő használathoz típusonként eltérő kábelhossz társul, így akár a kert távolabbi részein is gond nélkül bevethető a magasnyomású mosó. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket és a kertrendezés során gondolj azokra a felületekre, amelyek talán már régóta egy alapos tisztításra szorulnának! Az online rendelhető berendezés könnyen mobilizálható, ez pedig alapvető feltétel a kültéri használat során.

 

Scheppach magasnyomású mosó: tisztaság felsőfokon

A Scheppach magasnyomású mosó a kültéri területek igazi szakértőjének számít. Legyen szó a burkolatok tisztításáról vagy a járművekre rakódott szennyeződések eltávolításáról, egyaránt megállja a helyét a korszerű berendezés. A nagynyomású vízsugárral működő eszköz hatékony és alapos tisztítást tesz lehetővé, ráadásul elbánik a sárral, az olajjal, a penésszel is. Az intenzíven tisztító magasnyomású vízsugárnak köszönhetően, elfelejtheted a dörzsölést, az áztatást, hiszen azonnal tisztaságot hagy maga után a készülék.

Scheppach magasnyomású mosó sokoldalú felhasználhatósággal

A Scheppach magasnyomású mosó különféle kiegészítőivel változatos felhasználást tesz lehetővé. A tavaszi-nyári hónapokban sokan döntenek a kerti felületek tisztítása mellett. A térkőre rakódott penész és másféle foltok éppen úgy eltávolíthatóak, mint a kerti bútorokon levő szennyeződés. A terasz újszerűvé varázsolható, a motorkerékpár, sőt, az autó is pillanatok alatt megtisztítható. A beállítható nyomáserősségnek köszönhetően, a felület adottságaihoz és a szennyeződés mértékéhez igazíthatod a nyomást, ezzel kímélve azt, amit kell. A kültéri alkalmazáshoz kialakított eszköz esetében, a könnyű mobilizálhatóság kiemelt jelentőséggel bír. A kerekeknek és a kényelmes fogantyúknak köszönhetően, ezt komfortosan teheted meg.

A Scheppach magasnyomású mosó segítségével a kerti felületek és a járművek éppen úgy megtisztíthatóak házilagos körülmények között, mint a homlokzat bizonyos részei vagy a terasz burkolata. A könnyen kezelhető, korszerű és hatékony magasnyomású mosó minden kertes házban kitűnő szolgálatot tesz.