Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Mobil klíma

Rendezés:

Miért praktikus a mobil klíma?

A mobil klíma egyre több háztartásban van jelen. Bár a hagyományos típusok a fűtési szezon elején minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartottak számot, de a nyári forrósághoz közelítve, inkább a hűtésre alkalmas készülékek kerülnek középpontba. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szinte biztos, hogy idén sem ússzuk meg a 40 fokos hőséget, erre pedig érdemes minél hamarabb felkészülni. A mobil megoldások kedvelőinek kifejezetten a könnyen mozgatható készülékek javasoltak.

Mobil klíma - páratartalom, levegőminőség, hőmérséklet

Ha összegyűjtenénk azokat a tényezőket, amelyek az egészséges és kellemes belső mikroklímát meghatározzák, akkor valószínűleg ezeket sorolnák fel a legtöbben. A megfelelő mobil klíma segít a páratartalom csökkentésében, ami alapvetően határozza meg a hőérzetet. A szűrők segítségével a tiszta levegőért tehetsz, a hőmérsékletet pedig érintőképernyőn szabályozhatod. Akár a hagyományos ventilátor funkció mellett is dönthetsz, ha a levegő hűtése aktuálisan nem kényelmes. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kinti és a benti hőmérséklet közötti túl nagy különbség nem mindig bizonyul komfortosnak.

A mobil klíma segítségével könnyedén állíthatod a hőfokot és egyszerűen mozgathatod a készüléket a lakás helyiségein belül. Akár a nyaralóba, a hétvégi házba is gond nélkül magaddal viheted, ha ott sem mondanál le a kellemes belső mikroklímáról. Készülj fel már most a nyári hőségre, amikor a helyiség méretének és a funkciókkal szembeni elvárásaidnak egyaránt megfelelő eszköz valóban aranyat ér!