Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Általunk forgalmazott légtisztító berendezések

Általunk forgalmazott légtisztító berendezések
Használjon légtisztítót az egészségesebb életért.

Az általunk forgalmazott légtisztító berendezések kiváló minőségűek és hatékonyak a levegő tisztításában. Ajánljuk őket mindazoknak, akik allergiások, asztmások, vagy egyszerűen csak szeretnének tisztább levegőt a otthonukban. A berendezések képesek eltávolítani a poratkákat, polleneket, szagokat és egyéb káros anyagokat a levegőből. Emellett segítenek csökkenteni a levegőben lévő káros gázok szintjét is.

A termékeink könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Az általunk forgalmazott légtisztító berendezések között találhatók kompakt készülékek, melyekkel könnyedén tisztítható a nappali, de vannak nagyobb kapacitású berendezések is, melyeket akár egész lakásra is használhat.

Minden termékünkre garanciát vállalunk, így biztosak lehetünk abban, hogy a vásárlóink elégedettek lesznek a vásárlásukkal. Ha bármilyen kérdése van, örömmel állunk rendelkezésükre.

Magyarországon a legismertebb légtisztítók közé tartoznak:

  1. Philips: Az európai piacon a Philips légtisztítói rendkívül népszerűek, Magyarországon is elterjedtek. A Philips légtisztítói kiváló minőségűek, és számos funkcióval rendelkeznek, mint például a szenzorok, az automatikus üzemmódok és a WiFi-kapcsolat.

  2. Sencor: A Sencor légtisztítói kiváló minőségűek, és Magyarországon is elterjedtek. AUTO (automatikus) üzemmód: a ventilátor fordulatszámát a készülék automatikusan beállítja, ami energia megtakarítást eredményez
    SLEEP (készenléti) üzemmód: az LCD kijelző háttérvilágítása kikapcsol, a fény nem zavarja az alvást
    Érintős működtető panel, LCD kijelzővel

  3. Rowenta: A Rowenta légtisztítói Magyarországon is elterjedtek, kiváló minőségűek és rendelkeznek számos funkcióval, mint például a szenzorok, az automatikus üzemmódok és a WiFi-kapcsolat.

  4. Home: A HOME Air légtisztítói Magyarországon is elterjedtek, kiváló minőségűek és rendelkeznek számos funkcióval, mint automata ventilátorsebesség, 2/4/8 óra kikapcsolásidőzítés, éjszakai fény gyerekzár szűrőcsere figyelmeztetés stb.

  5. Momert: A Momert légtisztítói alacsony áruk miatt Magyarországon is elterjedtek, kiváló minőségűek és rendelkeznek számos funkcióval, mint például a sebességbeállítás, időzítés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Légtisztító