Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FÉG

FÉG

A vállalatról:

A társaság jogelődje az 1891-ben alapított Fegyver- és Gépgyár Rt. volt, amely az utóbbi több mint 100 évben folyamatos fejlődésen ment keresztül. A gyár a KGST alatt a Szovjetunió tagállamaiba és Kelet-Európa piacára szállított fűtőkészülékeket, ahol elismertséget szerzett a kitűnő minőségű termékeinek köszönhetően.

A vállalat mióta az MPF csoporthoz került 2010-ben, újra virágzásnak indult. Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb fűtőkészülék gyára számos területen piacvezető és mára világszerte megtalálhatóak az általa forgalmazott termékek. Az MPF Csoporton belül a FÉG, fűtő- és hűtőkészülékek, fehér áruk és a legnagyobb fűtőkészülék gyárak számára elkészített alkatrészek és tartozékok gyártásában kapott helyet. A FÉG fegyveripari tevékenysége az MPF Csoporton belűl megszűnt.

A FÉG Európa egyik meghatározó gázkészülék gyártójaként különböző gázipari alkatrészek előállításával is foglalkozik. Ebben a szegmensben cégünk végigkíséri vevőit a célok meghatározásától kezdve a termékfejlesztésen át egészen a gyártás kivitelezéséig. 

Hosszú távú kapcsolataink alapja a szoros együttműködés egyes partnereinkkel. Az együttműködéseink során vállaljuk a magas minőség és a kedvező ár biztosítását, valamint a pontos határidők betartását.

Rendezés: