Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Airfel klímák - kedvező ár, megbízható minőség

Airfel klímák - kedvező ár, megbízható minőség

Az Airfel klímák nem csak a kedvező áraik miatt örvendnek nagy népszerűségnek, de a megbízható minőségük révén is a keresett termékeink közé tartoznak.

Az Airfel klímák nem csak a kedvező áraik miatt örvendnek nagy népszerűségnek, de a megbízható minőségük révén is a keresett termékeink közé tartoznak.

Ezek a légkondicionáló gépek kiválóan alkalmasak átmeneti időszakokban (tavasszal/ősszel) is a használatra, hiszen fűtésre és hűtésre egyaránt képesek. Tavasszal - még a szeszélyes áprilisban is-, bizony jól eső érzéssel tölti el az embert, ha a klímát fűtési programmal is használhatja. Kiválóan teszik a dolgukat, gyorsan fűtenek és így kellemes hőérzetet adnak akár otthon, akár az irodában ülve. A fűtési üzemmód még -15 Celsius fok mellett is hatékonyan működik.

Az Airfel klímák az inverteres hűtő-fűtő split klímák közé tartoznak. Az inverteres split klímákról már írtunk egy korábbi cikkünkben ( https://www.warnex.hu/hirek/inverteres-klima-elonyei ) , de összefoglaljuk gyorsan annak lényegét. Az inverteres klíma magyar értelmezésre lefordítva váltakozó áramú szabályozott hajtású klímát jelent, tehát nem ki-be kapcsol - mint a régi hagyományos „on-off” klímák-, hanem folyamatos működés mellett a körülmények figyelembevételével üzemel. A split klíma kifejezés pedig arra utal, hogy a klíma berendezés áll egy kül-, illetve egy beltéri egységből, tehát „osztott” felépítésű.

Az intelligens vezérlőegységnek köszönhetően az Airfel klímák nem terhelik feleslegesen a villamos hálózatot, ezáltal biztosítva a pontos, állandó hőmérséklettartást és nem utolsó sorban az alacsonyabb fogyasztást. Így nem csak, hogy környezettudatos fogyasztókká válhatunk, de ezek a split klímák pénztárcabarát megoldást is nyújtanak számunkra. Számokban kifejezve elmondható, hogy mintegy 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt. Az Airfel klímákban 3D inverter motor technológia található. Energiaosztály besorolása A++.

Az Airfel klíma csendes beltéri egységgel rendelkezik, amely nem zavarja a pihentető alvást! A négyirányú levegő áramoltatásnak köszönhetően pedig komfortosan élvezheti otthonában a hűsítő levegőt. A gyors hűtő-fűtő funkciója révén pedig pillanatok alatt képes lehűteni/felfűteni az adott helyiséget (Turbó üzemmód).

Emellett a készülék rendelkezik alvó és párátlanító funkcióval. Az alvó (SLEEP) funkció esetén a ventilátor sebességének vezérlése automata üzemmódra vált át és alacsony fokozatra kapcsol az éjszaka hátralevő részében. Az alvó üzemmód általában 5 óra múlva (kb. hajnalban) automatikusan kikapcsol, így még energiát is megtakarít. A készülék egyébként 1W energiát fogyaszt készenléti (stand by) üzemmódban. A készülékben katalizátoros szűrő található. A magas hatékonyságú szűrő a por és pollenek 80%-át kiszűri!

A párátlanító funkció megelőzi a baktériumok lerakódását a beltéri egységen. A vezérlőegység ellenőrzi és nyomon követi a beállított hőfokot, illetve figyeli a bel- és kültéri hőmérsékletet is. A készülékben hasznos hibaelemző rendszer található, amely kimutatja a problémát és ezáltal gyorsabb hibaelhárítást tesz lehetővé. Emellett automata újraindítás, 24 órás időzítő és több irányú levegőáramlás is jellemzi az Airfel klímákat.

Készülékeinkbe extra díj ellenében WiFi egység is szerelhető, amelynek segítségével távolról is egyszerűen és könnyedén szabályozhatja és ütemezheti a hőmérsékletet!

Ne felejtsük el, hogy minden klímaberendezés esetén fontos a tisztán tartás, ezért szezon előtt érdemes mindenképpen hatékonyan és szakszerűen kitisztíttatni.

További információkért keressen minket bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés