Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Legkedveltebb kandallók 2022-ben

Legkedveltebb kandallók 2022-ben
Az idei év váratlan történései hatalmas felfordulást okoztak a kályha-, kandalló- és sparhelt piacon, a legtöbb termék eltűnt a webshopokból vagy az üzletekből. Összeszedtük, hogy a vásárlóink melyik kandallókat szeretik és melyek a legjobb kandallók 2022-ben Magyarországon.

2022-ben kimagasló volt a kereslet az alternatív fűtési megoldások iránt, ezért a kandallók, kályhák iránti érdeklődés is ugrásszerűen nőtt a nyári hónapokban is. Raktárunkból gyorsan fogytak a szabadonálló és beépíthető kandallók is, de a vízteres kandallókat és a sütős kandallókat, esetleg sparhelteket is szívesen választották vásárlóink, valamint az elektromos látványkandallók iránt is megnőtt a kereslet, hiszen ezek remekül használhatóak a fűtés kiegészítéséhez, akárcsak az inverteres klímák.

A warnex.hu oldalról összegyűjtöttük a legjobb, legkelendőbb kandallókat. A modern igényeknek megfelelően sokan fatüzelésű kandallókat kerestek megfizethető áron, amit a warnex.hu webshopjából könnyen meg is rendelhettek.

Íme a top 5 kandalló 2022-ben:

5. Idei slágerkandalló volt a Kreka K10 íves kandalló. Ez a model samottal van kibélelve és 7kW teljesítményre képes. Jó ár-érték arányú kandalló, melynek tetején egy íves lemez található, melyen keresztül a füstcső kivezetése megoldható.

kreka k10 íves kandalló - legjobb kandalló 2022

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

4. A legkedveltebb kandallók negyedik helyén 2022-ben a Termo Etaz csempés vízteres kandalló került. Elegáns megjelenésével minden lakás dísze és alternatív fűtési megoldása lehet. 22 kW teljesítmény és 22 literes víztér garancia a nagyobb helyiségek, lakások befűtéséhez. Vízköpenyes megoldásának köszönhetően hatékonyan át tudja adni a meleget a fűtésrendszerben lévő radiátoroknak. 

kandalló top 10 legjobb kandallók 2022

3. A dobogó harmadik fokára került a keresési és vásárlási eredmények alapján a közkedvelt, remek ár-érték arányú Taurus csempés sütős kandalló. Ez átmenetet képez a kandallók és sparheltek között, hiszen elég nagy sütővel rendelkezik. A 12 kW teljesítményű kandalló gyönyörű, bordó színű csempével van borítva, elegáns designja jól mutat a modern lakásokban is.

legjobb kandalló 2022 taurus csempés

2. Éppenhogy nem ez lett a legkedveltebb kandalló 2022-ben. A második helyre került a Nova G csempés kandalló, amiből már a szezon előtt sok fogyott. A 7,5 kW-os lemezkandalló oldalát csempe borítja, így tovább tárolhatja a hőt, valamint klasszikus megjelenést biztosít. Belseje samottal van kibélelve.

nova g csempés kandalló top 5 kandalló 2022

1. A 2022-es kandalló toplista élére a Plamen Tara öntvény kandalló került. Kis mérete ellenére 6,2 kW teljesítményre képes. 82 kg-os súlya miatt könnyebben szállítható, mint nagyobb kandalló testvérei. Öntvényből készült, az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb kandalló, mely nem csak nagy hőt képes leadni, hanem elegáns designja miatt sok otthon dísze lehet.

Legjobb kandalló 2022

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fűtés