Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Jöjj tavasz, jöjj!

Jöjj tavasz, jöjj!
Lassacskán beköszönt a jó idő és megérkezik a várva várt igazi tavasz. A kellemes 20 fok körüli hőmérséklet, a hosszabb nappalok, a kertészkedés és a kerti sütögetések ideje.

Lassacskán beköszönt a jó idő és megérkezik a várva várt igazi tavasz. A kellemes 20 fok körüli hőmérséklet, a hosszabb nappalok, a kertészkedés és a kerti sütögetések ideje. Szerencsés az, akinek van egy kis kertje, és ott kiülve élvezheti a jó időt. Egy kert nem csak kikapcsolódást nyújt, de kellemes hobbit is biztosít, amely révén szintén fel tud töltődni az ember. Az utóbbi időben egyre több család számára adatik meg a lehetőség, hogy kertes házban éljen, - a többfajta támogatási lehetőségeknek (CSOK, babaváró hitel, lakásfelújítási támogatás, stb.) köszönhetően.

Egy szép kert nagyon vonzó tud lenni. Ennek érdekében természetesen tenni, - gondozni és csinosítgatni- kell. Folyamatos törődést igényel, de mindez cserébe kárpótol minket, hisz harmóniát és nyugalmat biztosít számunkra. Egy fáradt munkanap után igazán kellemes érzéssel tölti el az embert, ha kertjében kiülve közel érezheti magát a természethez, a nyugalom szigetéhez.

Egy kert gondozása nem kerül óriási vagyonokba. Kora tavasszal vásárolhatunk például nárciszt, jácintot, tulipánt, fürtös gyöngyikét és kankalint, amelyek pompázása igazi felüdülést nyújthat kertünkben. Természetesen egy kerti hortenzia, begónia vagy épp rozmaring is fantasztikussá tudja varázsolni a kertünket.

Emellett pedig természetesen lehet február végétől már petrezselymet, sárgarépát, spenótot, sóskát, borsót és retket is vetni. Itt fontos megjegyezni, hogy a föld legyen laza és porhanyós, mert abban az esetben könnyebben felszívják belőle a magok a tápanyagot és hamarabb kicsíráznak. Ha a talaj hőmérséklete eléri az 5-6 fokot, akkor már vethető a fejes saláta is, a cékla, a hagyma, a fokhagyma és a káposztafélék. Áprilistól következhet az uborka, a tökfélék, a cukkini, a dinnye, csemegekukorica és a paradicsompalánták. Májustól jöhet a paprika, padlizsán, zeller és a batáta. A saját kertünkben szedett zöldségek és gyümölcsök ízénél ugyanis nincs jobb! Nem csak hogy sokkal zamatosabb lesz, de friss, minőségibb és olcsóbb is, mint a boltban kapható.

Egy kerti tavacska is igazán lehengerlő látvány tud lenni, de emellett számos kerti dekorációval fel lehet díszíteni kertünket- és itt nem csak a kerti törpékre kell gondolni. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantáziánkra és pénztárcánkra van bízva.

Ne feledjük, hogy az udvar kiélvezése nem csak a felnőttek kiváltságának számít. Bátran építhetünk mászókát, homokozót, csúszdát, hintát vagy akár trambulint is elhelyezhetünk a kert végébe, a gyermekek nagy örömére.

Ideje hát már most beszerezni kertünkbe a szükséges dolgokat. Kínálatunkban már megtalálsz mindent, ami a kertedbe való, legyen szó virágcserepekről, kaspókról, kerti bútorokról, kerti sütögetésről, kerti szerszámtartóról, kerti tárolóról vagy épp kerti játékokról.

Termékpalettánk olyan márkákkal bővült, mint az Allibert, a Curver és a Keter. Ezek a márkák a Barkács, kert, otthon termékkategóriánk alatt érhetők el. Érdemes tudni ezekről a márkákról, hogy kiváló minőségű, stílusos, környezetbarát, tartós és rendkívül praktikus termékről van szó.

Az Allibert márka modern, kényelmes és praktikus megoldásokat nyújt a kerti székek, asztalok, nyugágyak, bútorgarnitúrák és kerti tárolók terén.

A Curver márka lényege a stílus és a funkcionalitás. Klasszikus és modern formákkal éri el, hogy az otthonodat egyedivé, rendezetté és gyönyörűvé varázsold.

A Keter márka szerszámos ládákat, munkaasztalokat, rendszerezőket és egyéb hasznos barkács kiegészítőket, illetve kerti bútorok széles választékát nyújtja számunkra.

Válogass kedvedre és varázsold kertedet hangulatossá és vonzóvá ezekkel a megbízható minőségű, időtálló és dizájnos termékekkel.
Tartalomhoz tartozó címkék: Barkács_ kert_ otthon