Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Inverteres klíma előnyei

Mit jelent az inverteres klíma és milyen előnyei vannak?

Egyre elterjedtebb kifejezésről van szó, de vajon tudjuk, hogy mit takar és milyen előnyökkel jár ez számunkra? 

Az inverteres klíma magyar értelmezésre lefordítva váltakozó áramú szabályozott hajtású klímát jelent. Ez hétköznapi nyelvre átültetve annyit tesz, hogy a készülék működés közben nem kapcsol ki-be (mint a régi hagyományos „on-off” klímák), hanem folyamatos működés mellett a körülmények figyelembevételével üzemel. 

Habár riasztó lehet a gondolat, hogy a klímaberendezésünket folyamatosan működtessük, attól tartva, hogy magasabb áramfogyasztással és - egyben magasabb villanyszámlával-, kell majd számolni, azonban ez téves feltételezés! Az inverteres klíma ugyanis rendkívül intelligens módon üzemel, nem terheli a villamos hálózatot, mindig éppen csak annyi teljesítménnyel működik, amennyi szükséges az általunk beállított hőfok megtartásához és ily módon akár 30-40%-os energiamegtakarítást is elérhetünk vele. 

A kifinomult és intelligens vezérlőegységnek köszönhetően egyszerűen csak beállítjuk a kívánt hőmérsékletet, majd hagyjuk, hogy a készülék végezze a dolgát. Nincs hőingadozás, nincs huzat. A folyamatos működésnek hála állandósul a hőmérséklet, amely nagyban hozzájárul a kellemes komfortérzetünkhöz. 

A kedvező fogyasztás mellett érdemes megemlíteni, hogy ezek a készülékek -mind a beltéri, mind a kültéri egységet illetően-, alacsony zajszinttel működnek, így garantált a pihentető alvás és a szomszédokkal való jó kapcsolat. Rendszeres karbantartás mellett pedig tartós, hosszú élettartamra számíthatunk. 

Az inverteres klímák fűtésre is alkalmasak, így tökéletes kiegészítői lehetnek a fűtési berendezéseknek a téli időszakban. Az inverteres klímával való fűtés nem kerül sokkal többe, mintha gázzal fűtenénk, ugyanis 1 kW elektromos teljesítmény akár 4-5 kW hőteljesítményt is képes előállítani. Ez úgy lehetséges, hogy az energiát nem közvetlenül fűtésre használja a készülék, hanem arra, hogy bevigye a külső levegő energiatartalmát a lakásunkba. Magyarán 1 kW energiaszállítással 4-5 kW energiát tudunk nyerni!

Ezekbe a készülékekbe már WiFi modul is építhető. Ennek lényege, hogy távolról, akár útközben vagy éppen bent az irodából lehetőségünk van otthonunk hőmérsékletét szabályozni. Egyszerű és kényelmes megoldás!

Mi a Warnexnél arra törekszünk, hogy ár-érték arányban a legjobb terméket nyújtsuk Önnek, olyan vásárlói szempontokat figyelembe véve, mint az alacsony fogyasztás, a halk működés, a letisztult forma és a beépíthető WiFi modul. 

Inverteres split klímák esetén ajánljuk figyelmébe Airfel klímáinkat, amelyek megbízható minőségben és kedvező áron érhetők el.

Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van? Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.:+36 23 385 533
E-mail: warnex@warnex.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés