Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Blog

Katalógusok

Katalógusok

Tekintse meg katalógusainkat, kiemelt márkáinkat.

Ha a katalógusból olyan termék keltette fel a figyelmét,

ami nem elérhető weboldalunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, az alábbi elérhetőségen:

vevoszolgalat@warnex.hu

A Tavaszi Kerti Munkák Megkönnyítése Kerti Kisgépekkel

A Tavaszi Kerti Munkák Megkönnyítése Kerti Kisgépekkel

Hozd rendbe a kertedet ezekkel a szükséges szerszámokkal!
Black Friday a Warnex.hu-n november 23-30.

Black Friday a Warnex.hu-n november 23-30.

Itt a nagy alakalom, hogy hatalmas kedvezményekkel vásárold meg kandallóinkat a Black Friday alatt, kályháinkat és sparheltjeinket, valamint -20%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a TESY okos vízmelegítőihez is. Leértékeltük az ünnepi díszeket is valamint jó néhány autós felszerelést is. Ne várj tovább, ennél nagyobb akció nem lesz!
Warnex.hu elnyerte Az Év Webshopja Különdíját

Warnex.hu elnyerte Az Év Webshopja Különdíját

Warnex.hu elnyerte Az Év Webshopja Különdíját a 300 Millió Forint Feletti Kategóriában

Nagy büszkeséggel és örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy a warnex.hu webshop elnyerte Az Év Webshopja Különdíját a 300 millió forint feletti kategóriában. Ez a rangos elismerés az évek során végzett kemény munkánk és elkötelezettségünk gyümölcse, és nagy megtiszteltetés számunkra.

A Warnex.hu alapítása óta törekedtünk arra, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, és hogy magas színvonalú vásárlási élményt biztosítsunk számukra. Ennek az elismerésnek köszönhetően ismét megbizonyosodtunk róla, hogy jó úton vagyunk, de ugyanakkor rámutatott arra is, hogy még rengeteg munka vár ránk.

A warnex.hu sikerének kulcsa a csapatunk elhivatottságában és a folyamatos fejlődés iránti vágyunkban rejlik. Több tízezer elégedett vásárlónknak köszönhetően folyamatosan dolgozunk azon, hogy továbbra is kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, miközben fejlesztjük webshopunkat és a vásárlói élményt.

A jövőben továbbra is erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy még jobban kielégítsük ügyfeleink igényeit és elvárásait. Bővíteni fogjuk termékválasztékunkat, fejleszteni fogjuk weboldalunk funkcionalitását, és továbbra is arra törekszünk, hogy kiváló kiszolgálást és támogatást nyújtsunk minden egyes vásárlónknak.

A warnex.hu csapata hálás mindazoknak, akik segítettek elérni ezt a kiemelkedő eredményt, és köszönetet mondunk az összes vásárlónknak, akik bennünk bíznak és támogatnak minket. A jövőben is számítunk a támogatásotokra, és ígérjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is a legjobbat nyújtsuk nektek.

Látványkandalló, ami meleget ad? Ez az új trend!

Látványkandalló, ami meleget ad? Ez az új trend!

A látványkandalló tulajdonképpen nem újkeletű dolog, ám a legtöbben csak az elmúlt években kezdtek érdeklődni a korszerű, esztétikus és a hőmérsékletet kedvezően befolyásoló készülékek iránt. Az elektromos kandallók nemcsak a hangulat és a stílus alakításában játszanak szerepet, hanem az átmeneti és a téli hónapokban is kiválóan bevethetőek a melegítés érdekében.

-10% Akció augusztus 13-ig

-10% Akció augusztus 13-ig

Rendelj 10% kedvezménnyel augusztus 13-ig az alábbi kategóriákból: Kandalló, kályha, sparhelt, látványkandalló
Kényelmes Hűtés és Fűtés Minden Évszakban - Ismerje meg a 4 Évszakos Klímák és Légkondicionálók Működését!

Kényelmes Hűtés és Fűtés Minden Évszakban - Ismerje meg a 4 Évszakos Klímák és Légkondicionálók Működését!

A klímaberendezések és légkondicionálók egyre népszerűbbé válnak, amikor kényelmes hűtésre és fűtésre van szükségünk otthonunkban vagy irodánkban. A 4 évszakos klímák és légkondicionálók ideális választást nyújtanak, hogy a megfelelő hőmérsékletet és komfortot biztosítsák bármely időjárási körülmények között.

Védekezés a nyestek ellen

Védekezés a nyestek ellen

Ha nálatok is megjelent a nyest és a kocsi körül vagy a padláson is egyre sűrűbben találsz ürüléket vagy szőrt, esetleg büdös szagokat érzel, zajokat hallasz, akkor ideje védekezni ellenük.
Hatalmas klímaakció

Hatalmas klímaakció

Vásárold meg klímádat most hatalmas kedvezménnyel. Nézd meg kínálatunkat. Gyors szállítás, légkondicionálók raktárról.
Dobd fel otthonodat kerti kiegészítőkkel

Dobd fel otthonodat kerti kiegészítőkkel

Milyen kerti kiegészítőkkel lehet feldobni a kertet? Olvass tovább
Májusi nyerteseink

Májusi nyerteseink

Lezárult májusi nyereményjátékunk, íme a nyertesek: