Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
477.520 Ft (376.000 Ft + ÁFA)
Menny.:

GREE CHAMPAGNE X GWH09ACC-S6DBA1A INVERTER 2,7 KW KLÍMA SZETT

Gyártó:
Elérhetőség: Rendelésre 3-5 nap (raktárról)
Házhozszállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 25.

Gree Champagne X oldalfali inverteres klíma

  • WiFi funkció,
  • 3D légáram,
  • ColdPlasma szűrő,
  • I-Feel funkció,
  • 8 C temperálás,
  • 7 fokozatú ventilátor,
  • fűtés -30 C külső hőmérsékletig,
  • perforált kültéri csepptálca,
  • hűtőközeg: R32
477.520 Ft (376.000 Ft + ÁFA)
Menny.:
Megbízható beszállító
Megbízható beszállító
Warnex által ellenőrzött beszállító
Kiváló megjelenés
Kiváló megjelenés
mai kornak megfelelő design

Leírás és Paraméterek

TECHNOLÓGIAI CSÚCSKATEGÓRIÁS
KLÍMÁK A GREE-TŐL

A Champagne X extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált készülék, mely további előnye a megnövelt kül- és beltéri hőcserélő és a Dual Stage kompresszor. A Prestige Limitált Szériás légkondicionáló képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig a névleges teljesítményt képes leadni. Így hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt berendezés.

GREE CHAMPAGNE X

A Prestige Limitált Széria új modellje minden kiemelt funkcióval rendelkezik, amely egy csúcskategóriás légkondicionálótól elvárható. Az exkluzív pezsgő színű megjelenésen felül, megnövelt kül-, és beltéri hőcserélővel, valamint Dual Stage kompresszorral van felszerelve.

A TERMÉKRŐL

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK

Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

A 2,6 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek között garantáltan megtalálja Ön is a helyiségbe illő, legmegfelelőbb készüléket. Az inverteres technológia előnye, hogy a berendezés képes visszaszabályozni a teljesítményét, mikor a helyiség hőmérséklete lehűl. Ennek eredményeképp energiafogyasztása minimális és A++ energiahatékonysággal bír.

Hűtés mellett, egészen -30°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

Hűtő teljesítmény 2,7kW
Fűtő teljesítmény 3,2kW
Energiaosztály (fűtés) A++
Energiaosztály (hűtés) A++
Szín Pezsgő
Hűtőközeg R32
Szélesség (beltéri egység) 899mm
Magasság (beltéri egység) 294mm
Mélység (beltéri egység) 212mm
Súly (beltéri egység) 11kg
Súly (kültéri egység) 42kg
Kivitel
MAGASOLDALFALI
Márka
GREE
Modell név
CHAMPAGNE X
Energiaosztály
A++/A++
Beltéri zajszint
41/39/36/34/32/31/25/21 DB(A)
Kültéri zajszint
53 DB(A)
Beltéri méret
899X294X212 MM
Szobaméret
18 M2
Csőméret
6MM/10MM
Hűtőközeg
R32
Kompresszor
DUAL STAGE, INVERTER
Hűtőteljesítmény
2,7 KW
Fűtőteljesítmény
3,5 KW
Kiemelt tulajdonságok
WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS, 3D LÉGÁRAM, COLD PLASMA SZŰRŐ, TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL), 8°C-OS TEMPERÁLÁS, DUAL STAGE KOMPRESSZOR, FŰTÉS -30°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG, H-TARIFA IGÉNYELHETŐ, KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
Jótállás
3+2 ÉV
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.