Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
267.900 Ft (210.945 Ft + ÁFA)
Menny.:

Wamsler Salgó tűzhely (balos)

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Házhozszállítási díj: 19.400 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.

Klasszikus formájú zománcozott fűtő és sütő-főző készülék (sparhelt). Eredeti forma, kiváló teljesítmény a Wamsler SE gyártásában. Hazai termék. A füstcső kivezetést illetően jobbos kivitelű. Öntvény fedlap, zománcozott burkolat jellemzi ezt a sparheltet.

Befoglaló méretek (széles/mély/magas) (mm): 945 x 630 x 805 

Tűztér keresztmetszet (szél x mély) (mm): 200 x 320 

Sütő méretek (széles/mély/magas) (mm): 245 x 460 x 200

Elérhető SPARHELTEK

267.900 Ft (210.945 Ft + ÁFA)
Menny.:
Megbízható beszállító
Megbízható beszállító
Warnex által ellenőrzött beszállító
Kiváló megjelenés
Kiváló megjelenés
mai kornak megfelelő design

Leírás és Paraméterek

A gyártó az általa gyártott készülékekre Magyarországon a vásárlás napjától számított 3 év jótállást vállal. A jótállás kiterjed a kifogástalan, célnak megfelelő anyagminőségre, szakszerű összeszerelésre, biztonságos működésre.

– Üveghibát, zománc-, és festési hibát, egyéb mechanikus sérülést, hiányosságot a jótállási időn belül csak abban az esetben fogadunk el reklamációként, ha azok a készülék vásárlását követően 14 napon belül a Vevőszolgálat felé bejelentésre kerülnek.

– Nem vonatkozik a jótállás azokra a hibákra, melyet a készülék nem rendeltetésnek megfelelő használata, a Használati útmutató előírásainak be nem tartása okoz. Ezek a hibák a következők:

– Füstölés, nem megfelelő hőleadás – Nem megfelelő kémény használata, vagy szabálytalan füstcső csatlakoztatás, füstjáratok eltömődése, az előírtnál nagyobb nedvességtartalmú tűzifa használata, helytelen teljesítmény megválasztás miatt léphet fel.

– Tűztér betétek sérülése – Készülékeink tűztere tűzálló samott vagy vermeculite anyagokkal van kibélelve. Ezek csak mechanikai hatás, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt sérülhetnek: túlhevülés pl. nyitott hamuajtóval történő üzemeltetésnél, nem megengedett-, túlzottan nagy méretű-, vagy az előírtnál nagyobb mennyiségű tüzelőanyag használata.

– Üvegtörés – Az üveget a hő nem károsítja, károsodása csak fizikai sérülés során következhet be (helytelen szállítás, ajtóbecsapódás, túl nagy méretű tüzelőanyagok stb.)

– Rostély és egyéb tűztér elemek károsodása – Túlhevülés (pl. nyitott hamuajtóval történő üzemeltetésnél), vagy nem megengedett tüzelőanyag okozhatja.

– Központi fűtéses, vízteres készülékek esetében a jótállás feltétele a készülék épületgépész szakember által történő beüzemelése, melyet a 

Jótállási jegyen igazolni kell.

Teljesítmény 6kW
Füstcső átmérő 120mm
Hatásfok 72%
Szín Fehér
Szélesség (bruttó) 945mm
Magasság (bruttó) 805mm
Mélység (bruttó) 630mm
Sütő méret 245 x 460 x 200 mm
Huzat igény 12 Pa
Súly 95kg
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.