Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Epilátor, női borotva

Rendezés:

Női borotva, a tartós simaságért

A női borotva szó hallatán sokan a kétnaponta történő borotválásra és annak kényelmetlenségeire asszociálnak. Vannak azonban olyan készülékek, amelyek tartós eredményt kínálnak és idővel akár a szőrnövekedés intenzitása is csökkenhet. Nem másról van szó, mint az epilátor biztosította előnyökről! A hagyományos epilátorok többféle fejjel elérhetőek, gondoskodva ezzel arról, hogy a test bármelyik pontján kényelmesen használhasd a készüléket.

A női borotva a neszeszer alapkelléke

A Braun, a Philips és a Remington igazi nagyágyúk, évtizedek óta kínálják elektronikai termékeiket a szépségápolás területén. A női borotva csupán a bőrfelszínen vágja el a szőrszálakat, jó esetben a bőrhöz közel. Sajnos tény, hogy ilyenkor már másnap érezni az apró, növekedő szőrszálak jelentette szúrást. A tökéletes simaság élményét a hagyományos borotválás helyett az epilátor használatával érheted el. Ugyan a szőrnövekedés ütemétől függően néhány hetente ismételni kell az eljárást, de sok időt és pénzt is megtakaríthatsz a rendszeres alkalmazásával.

Az epilátorok forgó feje egyszerűen tisztítható, akár az intim területekre és az arcra is megtalálhatod az aktuális kínálatban a méretben, kialakításban megfelelő eszközt. A női borotva akkumulátoros formában szintén elérhető, az online rendelés kényelmét kihasználva. Ez tartósabb, komfortosabb érzést ad az eldobható borotváknál. A vezeték nélküli megoldások ráadásul a kádban vagy zuhanyozás közben is biztonságosan használhatóak. A sima bőr utolérhetetlen érzése a nőiesség és a vonzerő fokozott élményét hozza maga után.