Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Ágymelegítő

Rendezés:

Az ágymelegítőknél semmi sem teheti komfortosabbá a pihenést

A tapasztalat azt mutatja, a minőségi ágymelegítő termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek okát bizony nem kell sokáig kutatni! A hűvös esték sztárjai, az ágymelegítők társaságában a tévénézés, olvasás is jobban esik, a pihentető, komfortos alvásról már nem is beszélve. Természetesen a modern elektronikus modellek a biztonsági elírások terén is jelesre vizsgáznak. Ha első ízben készülsz ilyen terméket vásárolni, nem árt tudni, hogy el vannak látva túlmelegedés elleni védelemmel is, így abszolút biztonságos használatot szavatolnak.

Ágymelegítők és praktikus kiegészítők arzenálja vár a Warnex-nél!

A hűvös, hideg esték a múlté, ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol a Warnex színes skálát felölelő ágymelegítő kínálatának. A Beurer TS23 például 3 különböző hőfokozattal működtethető, 60 Watt teljesítményével igazán jó választás, ha a nagyobb méretű ágy egészét szeretnéd felmelegíteni. Mindkét oldalról puha gyapjúba van burkolva, megvilágított kijelzője igazán felhasználóbaráttá teszi a terméket. A szóban forgó ágymelegítő mosógépben is mosható, 30°C-on.

A Beurer brand-től egyébként változatos kialakítású készülékek találhatóak a palettán: puha takarók, melegítőpárnák, fűthető sálak és derékmelegítők várják, hogy elmerülj az izgalmas világukban. A melegítőpárnák egyébként is megérnek pár külön szót, hiszen a takarókkal kiegészítve, elképesztően komfortos élménnyel ajándékozzák meg a felhasználókat. A simulékony, bőrbarát termék rendkívül puha, jól szellőzik és a komfortos pihenés jegyében, igény esetén, 90 perc után automatikusan kikapcsol.