Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:

KETER 3 FIÓKOS TÁROLÓ "TOOL CHEST"

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Házhozszállítási díj: 1.300 Ft
Várható szállítás: 2024. április 29.
3 fiók szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására. Praktikus, tágas fiókos tároló különböző nagyságú szerszám kényelmes, elkülönített tárolására.  A fiókos tárolóhoz 16 kivehető szerszámtároló tartozik kisebb tartozékok tárolására. A fiókos tároló 3 zárható fiókkal rendelkezik szerszámok, tartozékok és kisebb tárgyak tárolására, megkönnyítve a szervezett munkavégzést.
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:
Megbízható beszállító
Megbízható beszállító
Warnex által ellenőrzött beszállító
Kiváló megjelenés
Kiváló megjelenés
mai kornak megfelelő design

Leírás és Paraméterek

 

A Keter “TOOL CHEST” 3 fiókos tároló maximálisan ki tudja szolgálni a barkácsmesterek igényeit. Nem számít, hogy otthon, az irodában, a saját bejáratú műhelyben vagy szakipari környezetben van szükség a szerszámok, alkatrészek, egyéb kiegészítők rendszerezésére, ez a fiókos tárolóelem minden esetben remek választásnak bizonyul. Időtállóságát a magas minőségű anyagkialakítás és a professzionális tervezés garantálja, mely tulajdonságok kiemelik más hasonló termékek közül.

A Keter 3 fiókos tárolóban kényelmesen elhelyezhetők a kézi szerszámok, alkatrészek, tartozékok, amiknek a használata nélkülözhetetlen a munkavégzés során. A rendszerező megkönnyíti és gyorsabbá teszi a munkafolyamatokat azáltal, hogy a tárgyakat nem kell hosszasan keresgélni. A tároló szerves része a 16 kivehető szerszámtároló, ami lehetőséget kínál a kisebb alkatrészek egymástól elszeparált tárolására. A belső rész, illetve a külső alkatrészek, a fiókok és az illesztések is úgy lettek kialakítva, hogy a termék jól bírja a mindennapos igénybevétel során keletkező erőhatásokat.

Szín Fekete
Méretek (szé x mé x ma) 562x289x262 mm

Youtube videók