Főbb jellemzők:
Modern eloxált dizájn, digitális beállítási és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának. Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni nagyobb főzési igények kielégítésére. 8 literes medence kapacitással. Inox tasakrendező rács 40-90 C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő beállítási lehetőséggel. Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. Soha nem tapasztalt Illatos ,omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? a kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek
|
|
|
|
Gyártó: | |