Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Álló porszívó

Rendezés:

Electrolux porszívó: ez a kényelmes takarítás titka!

Az Electrolux porszívó álló kivitelben minden korábbinál nagyobb érdeklődésnek örvend. Nem véletlen, hiszen a háztartási munkát a legtöbben igyekszünk leegyszerűsíteni. A hagyományos porszívókhoz senki nem szeret lehajolni, ráadásul egy bizonyos kor felett ez már igénybe veszi a szervezetet.

Nemcsak a szépkorúaknak javasolt a márka álló kialakítása, hanem mindenkinek, aki a korszerű és hatékony megoldások iránt érdeklődik. Az erőteljes szívóteljesítménynek köszönhetően, a porszívók tökéletesen eltávolítják a szennyeződéseket, tulajdonképpen padlótípustól függetlenül. Használhatóak járólapon, padlószőnyegen, parkettán és hagyományos szőnyegen egyaránt.

Az Electrolux porszívó a tisztaság éllovasa

Az Electrolux porszívó kialakításának köszönhetően, a nehezen elérhető helyekre is könnyedén befér, így nem maradnak a lakásban kritikus pontok a szennyeződés tekintetében. A bútorok között, a szőnyegek szélein és a kanapé alatt is tökéletes tisztaság uralkodik majd. A könnyű kezelhetőség és a hordozhatóság jelentősen leegyszerűsíti a házimunkát. A portartály, akár gyakori takarítás alkalmával is megállja a helyét és elég néhány alkalmazás után kiüríteni.

A modern megjelenéssel bíró Electrolux porszívó kis helyen elfér, ami a méretes háztartási eszközökkel szemben hatalmas előnynek számít. Derékfájdalommal küszködők és a kényelmet kedvelők egyaránt megtalálják a számításukat a korszerű álló porszívók között. Többféle árkategória közül is válogathatsz, az egyéni lehetőségeid és elképzeléseid szerint dönthetsz egyik vagy másik típus mellett.