Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en

Elöltöltős mosógép

Rendezés:

Elöltöltős mosógép a kicsi fürdőszobákba

Az elöltöltős mosógép még mindig sokak kedvencének számít. Egyik nagy előnye, hogy már keskeny kivitelben is elérhető, ami a kicsi alapterületű fürdőszobával rendelkezőknek igazi áldás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb ingatlanban a fürdőszoba az, amire még ráférnének a plusz négyzetméterek. Sokszor abból kell gazdálkodni, ami van. A 49 cm kivitel kényelmesen elfér, így szűkös körülmények között sem kell lemondanod az elöltöltős megoldás előnyeiről.

Elöltöltős mosógép - mi alapján válasszunk?

A rendelkezésre álló hely alapvető szempont a vásárláskor, de ezzel együtt a dob mérete sem elhanyagolható, vagyis a ruhakapacitásra szintén érdemes ügyelni. A 4-6 kg kapacitás rendszerint 2 személyes háztartásokba javasolt, ellenben a családosoknak legalább 6-10 kg kapacitással bíró eszköz ajánlott. Célszerű megnézni azt is, hogy milyen funkciókkal áll rendelkezésre az elöltöltős mosógép. Ezek között a leginkább népszerű a gyorsmosási program és az ún. Aquastop funkció. Ez utóbbi automatikusan leállítja a vízellátást, ha bármilyen problémát észlel a gép.

A felültöltős készülékek szintén megérdemlik a figyelmet, ám ha a nagyobb kapacitás vagy a könnyebb elhelyezés érdekében inkább az elöltöltős mosógép szimpatikus, akkor nem érdemes kompromisszumot kötni. A minden háztartásban kiemelt jelentőséggel bíró berendezés beszerzésekor az ismert, már bizonyított márkákat célszerű előnyben részesíteni, hiszen ezek jó eséllyel időtálló minőséget és komfortos funkciókat biztosítanak majd. Találj rá az új kedvencedre, ami megkönnyíti a házimunkát!