Leírás és Paraméterek
Mindenki szeretné a tökéletesen átsült húst elkészíteni.
Hogy ezt megtegyük, elengedhetetlen lesz az EVA húshoméroje.
Ennek a homéronek a segítségével biztosak lehetünk benne, hogy a készített húsunk nem lesz sem nyers, sem pedig nem fog a kelleténél jobban átsülni.
A homéro egészen 120°C-ig van skálázva, rápillantva pedig nyomon tudjuk követni, hogy éppen milyen hofokon sül a húsunk.
A hofok mellett szerepel még ábra is, így ha nem lennénk biztosak benne, hogy a különbözo húsoknak milyen hofokon kell lenniük, elég csak rápillantanunk, s könnyedén le tudjuk olvasni.
Így nincsen más dolgunk, mint a tökéletes sütésre felkészülni az EVA húshomérojével!
Húshoméro
Rozsdamentes acél tok
0°C - 120°C-ig tud mérni
Könnyen leolvasható értékek