Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
29.860 Ft (23.512 Ft + ÁFA)

Ecg PH6520 Főzőedény lassú

Gyártó:

A lassan főzés fő előnyei

  • A lassú főzés legnagyobb előnye, hogy az alapanyagok megőrzik az ízüket és aromájukat. Ennek köszönhetően a fűszerek és zöldfűszerek íze jobban kihangsúlyozódik, a hús is sokkal finomabb lesz. További vitathatatlan előny: az ételeket gyakorlatilag nem lehet elégetni. A kerámia belső edényben való főzés biztosítja az egyenletes hőátadást és a tökéletes átfőzést, ami különösen hasznos nagyobb húsdarabok, vagy akár egész csirke, kacsa vagy liba főzése során. Az utóbbi időben egyre kedveltebbé válnak az úgynevezett egytálételek, amikor egy edényben készül el a főétel, nem kevés időt megtakarítva.
  • Komfortos főzés a „Slow Cooker” készülékkel
  • A belső kerámia edény gondoskodik a tartalom egyenletes felmelegítéséről és az alapanyagok tökéletes megfőzéséről. A mellékelt kerámia edényt hagyományos sütőben is lehet egytálételek készítéséhez és felszolgálásához használni.
  • A működtető panelen három fokozatban lehet a főzési hőmérsékletet beállítani: magas, alacsony vagy melegen tartás.
  • Ezen kívül beállítható a főzési idő is.
  • Az alapértelmezett főzési idő 12 óra, ami után a lassú főző készülék automatikusan átkapcsol melegen tartás üzemmódba, és akár 6 órán keresztül is felszolgálási hőmérsékleten tartja a kész ételt. A főzési idő 30 perces lépésekkel egyedileg is beállítható: 30 perc és 12 óra között.

Jellemzők

  • 3 üzemmód / 2 két főzési hőmérséklet: low, high, keep warm
  • A főzési időt 30 perc és 12 óra között lehet beállítani
  • Elektronikus működtető panel LED kijelzővel
  • Kivehető belső kerámia főzőedény 6,5 l
  • Tűzálló üvegfedő, tartós hőszigetelt műanyag fogantyú
  • Rozsdamentes kivitelű készülékház
  • Max térfogat: 6,5 l
  • Névleges feszültség: 220-240 V~ 50/60 Hz
  • Névleges teljesítményfelvétel: 320 W
  • Méretek: 41,5 × 27,5 × 30 cm (sz × ma × mé)
29.860 Ft (23.512 Ft + ÁFA)
Megbízható beszállító
Megbízható beszállító
Warnex által ellenőrzött beszállító
Kiváló megjelenés
Kiváló megjelenés
mai kornak megfelelő design

Leírás és Paraméterek

A lassan főzés fő előnyei

  • A lassú főzés legnagyobb előnye, hogy az alapanyagok megőrzik az ízüket és aromájukat. Ennek köszönhetően a fűszerek és zöldfűszerek íze jobban kihangsúlyozódik, a hús is sokkal finomabb lesz. További vitathatatlan előny: az ételeket gyakorlatilag nem lehet elégetni. A kerámia belső edényben való főzés biztosítja az egyenletes hőátadást és a tökéletes átfőzést, ami különösen hasznos nagyobb húsdarabok, vagy akár egész csirke, kacsa vagy liba főzése során. Az utóbbi időben egyre kedveltebbé válnak az úgynevezett egytálételek, amikor egy edényben készül el a főétel, nem kevés időt megtakarítva.
  • Komfortos főzés a „Slow Cooker” készülékkel
  • A belső kerámia edény gondoskodik a tartalom egyenletes felmelegítéséről és az alapanyagok tökéletes megfőzéséről. A mellékelt kerámia edényt hagyományos sütőben is lehet egytálételek készítéséhez és felszolgálásához használni.
  • A működtető panelen három fokozatban lehet a főzési hőmérsékletet beállítani: magas, alacsony vagy melegen tartás.
  • Ezen kívül beállítható a főzési idő is.
  • Az alapértelmezett főzési idő 12 óra, ami után a lassú főző készülék automatikusan átkapcsol melegen tartás üzemmódba, és akár 6 órán keresztül is felszolgálási hőmérsékleten tartja a kész ételt. A főzési idő 30 perces lépésekkel egyedileg is beállítható: 30 perc és 12 óra között.

Jellemzők

  • 3 üzemmód / 2 két főzési hőmérséklet: low, high, keep warm
  • A főzési időt 30 perc és 12 óra között lehet beállítani
  • Elektronikus működtető panel LED kijelzővel
  • Kivehető belső kerámia főzőedény 6,5 l
  • Tűzálló üvegfedő, tartós hőszigetelt műanyag fogantyú
  • Rozsdamentes kivitelű készülékház
  • Max térfogat: 6,5 l
  • Névleges feszültség: 220-240 V~ 50/60 Hz
  • Névleges teljesítményfelvétel: 320 W
  • Méretek: 41,5 × 27,5 × 30 cm (sz × ma × mé)