Tel: +36 23 385 533
warnex@warnex.hu
 
1

LANG:
0
SESSION:
Array ( )
FILEROW:
Array ( [Id] => 4 [LGId] => 4 [ParentLGId] => 0 [Cat] => 4 [Name] => Rólunk [Title] => [Button] => [File] => subpage [MetaTitle] => [MeteDesc] => [MetaKeys] => [Url] => rolunk [Active] => 10 [Num] => 2 [Lang] => 0 [CreatedDateTime] => 2018-03-06 15:46:36 [EditDateTime] => 0000-00-00 00:00:00 [Deleted] => 0 )
GET:
Array ( [relative] => 1 [p1] => rolunk [p2] => )
POST:
Array ( )
TEST
Képernyő: def

Warnex Zrt.

WARNEX csoport 1996-ban alakult. A cég 100%-ban magántulajdonú, legfőképp európai Import tevékenységet folytat és ezen árukat értékesíti elsődlegesen a magyar piacon


Vásárlóink között a multinacionális cégek, barkácsáruházak, hipermarket láncok, szakkereskedések és szervizesek mellett az egyéni vevők is megtalálhatók, akiket igyekezünk törökbálinti raktárunkból kiszolgálni. Cégünk székhelye Törökbálinton a Depo Logisztikai Központban található, ahol a raktár mellett a beszerzési, értékesítési, marketing és pénzügyi részleg is dolgozik.

Vállalatunk a nehéz piaci viszonyok ellenére az elmúlt néhány évben is növekedni tudott termékpalettánk szélesítésének jóvoltából. Folyamatosan alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető legmagasabb színvonalú termékeket biztosítjuk vevőink részére, akiknek elégedettsége mindennél fontosabb nekünk.
A WARNEX-GLOBAL MAGYARORSZÁG Zrt. irányelve: magas műszaki színvonalú, 
megbízható termékek megengedhető áron.

 

Termékeink

Cégünk elsősorban fűtéstechnikai termékek (légfűtéses és vízteres kandallók, sparheltek, kazánok, radiátorok, konvektorok, hősugárzók, pellet kandallók), hűtéstechnikai termékek (klíma, ventilátor) , háztartási gépek (tűzhely, mosógép)  kis és nagykereskedelmével foglalkozik.

Folyamatosan lépést tartunk az aktuális trendekkel és előnyben részesítjük a környezet barát, energiatakarékos és fejlett technológiájú termékek beszerzését.  Közvetlenül a gyártótól való termék beszerzést preferáljuk, emellett gyakran vásárolunk első osztályú árukészleteket is az EU-n belül.

Partnereink

Kiemelt partnereink között tudhatjuk a hazai barkácsáruház láncokat (Praktiker, Obi, Bauhaus) és néhány nagyobb hipermarket láncot, mint a Tesco, Metro és Auchan.

Számos szakkereskedő és viszonteladó partnernek szállítjuk be termékeinket, illetve egyre nagyobb forgalmat bonyolít le online boltunk, a www.warnex.hu, melyen elsősorban magánvásárlók, végfelhasználók rendelnek termékeket személyes átvétellel vagy házhoz szállítással. 

Piacok

Termékeinket elsősorban Szerbiából, Bulgáriából, Törökországból, Csehországból vásároljuk. Bizonyos árukészletet vásároltunk már az EU számos országából, mint Németország, Hollandia, Szlovákia, Lengyelország vagy Ausztria. Egyes termékcsoportok kapcsán távol keleti (Kínai) importot végzünk. Tapasztalatunk alapján a környező európai országok gyártóival hatékonyan, rugalmasan, gyors szállítási határidőkkel tudunk együttműködni.

A beszerzett termékeket elsősorban a magyar piacon értékesítjük, azonban előfordult már, hogy a környező országokból is kaptunk nagyobb megrendeléseket (Szlovákia, Románia, Ukrajna). 

Elhelyezkedés, Alapadatok

Törökbálinton a Depo Logisztikai Parkon belül található meg telephelyünk, mely a raktározás és árukiadás mellett az irodánk címe is egyben. A pontos cím: H-2045 Törökbálint, Raktárvárosi út 1-3. Raktárunkon belül megtalálható a mintatermünk is, melyben valamennyi kandallónk ki van állítva, megtekinthetőek. Az évről évre egyre növekvő áruforgalom miatt jelenleg mintegy 5000nm-es raktári területet használunk. 

Cégnév: Warnex-Global Magyarország Zrt.

Székhely: 2045 Törökbálint, Raktárvárosi út 1-3

Raktár: 2045 Törökbálint, Raktárvárosi út 1-3

Adószám: 26213075-2-13

Cégjegyzékszám: 13-10-041775

Bankszámlaszám: 1210 0011 1035 2982 0000 0000