"Megbízható termékek
megengedhető áron"
Magunkról

A cég

hűtés, fűtés, kazán, radiátor, konvektor, hőszívattyú, fűtéstechnika, hűtéstechnika - lánchíd

A WARNEX HOLDING Zrt 1996-ban alakult. A cég 100%-ban magántulajdonú, legfőképp európai Import tevékenységet folytat és ezen árukat értékesíti elsődlegesen a magyar piacon.

Vásárlóink között a multinacionális cégek, a szakkereskedések és szervizesek mellett az egyéni vevők is megtalálhatók, akiket igyekezünk budapesti raktárunkból kiszolgálni. Cégünk székhelye Budapesten a II. kerületben található, ahol a beszerzési, értékesítési, marketing és pénzügyi részleg dolgozik. Vállalatunk a nehéz piaci viszonyok ellenére az elmúlt néhány évben is növekedni tudott termékpalettánk szélesítésének jóvoltából.

hűtés, fűtés, kazán, radiátor, konvektor, hőszívattyú, fűtéstechnika, hűtéstechnika - parlament
Folyamatosan alkalmazkodunk a piac igényeihez és a lehető legmagasabb színvonalú termékeket biztosítjuk vevőink részére, akiknek elégedettsége mindennél fontosabb nekünk. A WARNEX HOLDING Zrt irányelve: magas műszaki színvonalú, megbízható termékek megengedhető áron.

 

Termékek

hűtés, fűtés, kazán, radiátor, konvektor, hőszívattyú, fűtéstechnika, hűtéstechnika - mammut

Cégünk elsősorban fűtéstechnikai termékek (kazánok, radiátorok, konvektorok, kandallók, hőszívattyúk), hűtéstechnikai termékek (klíma, ventilátor) , háztartási gépek (Hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő…) , tűzhelyek és televíziók nagykereskedelmével foglalkozik.

Folyamatosan lépést tartunk az aktuális trendekkel és előnyben részesítjük a környezet barát, energiatakarékos és fejlett technológiájú termékek beszerzését.  Közvetlenül a gyártótól való termék beszerzést preferáljuk, emellett gyakran vásárolunk első osztályú árukészleteket is az EU-n belül.

Piacok

Termékeinket elsősorban Németországból, Olaszországból és Törökországból vásároljuk. Bizonyos árukészletet vásároltunk már az EU számos országából, mint Hollandia, Szlovákia, Lengyelország vagy Ausztria. Egyes termékcsoportok kapcsán távol keleti (Kínai) importot végzünk.

A beszerzett termékeket elsősorban a magyar piacon értékesítjük, azonban előfordult már, hogy a környező országokból is kaptunk nagyobb megrendeléseket (Szlovákia, Románia, Ukrajna).